Tuesday, October 16, 2012

scan perut carik baby...6w4d..

smlm aku nekad nk g klinik walaupon rase malas...
mgkin mimpi terbawak kesiang kot...
so aku tunggu la giliran... lame pulak nunggu kali nim...
 
masuk kat dalam jumpa ma yang membuatkan aku seram tu...
bukan pe die ni jenis open... sume benda die tanya...
 
so cakap la yang aku nk tau aku peknen ke x.,...
aku suh die tanya aku simptom2....
sume soalan die aku cakap sume ade siap blh tambah2 lagi...
die cek tekanan darah...
117/78..
1st time tu darah aku tinggi...
biase 111/68 je... lupe lak nk tgk nadi td... =.="
 
then ma tu suh p jumpa doctor nak scan..
borak2 cakap aritu doc suh scan dulu baru kencing sebab lau xsusah nk nampak..
so kami pon scan...
 
aku rase malas nak tgk screen tu...
aku bia je doktor tu cari...
ade ke xde ke lantak la..
lame tu baru aku paling sebab die cam stop n tgk2 kat screen tu...
 
mase tu aku nampak macam bebola mutiara warna putih...
ape tu???
die pusing2 scanner tu n tgk dr tepi nampak ade satu gelung putih bercahaya
n ade macam biji kecil warna putih kat dalam gelung tu... doktor tu cakap die xdapat nak pastikan
ape benda yang kami lihat tu sebab kecil n kabur bentuknye..
mgkin scanner tu xelok kot kate nye...
 
ape kah ituewww.....????
hmm rase nk g klinik lain je... tp tunggu dulu la... baru 6 minggu 4 hari kot...
then doktor tu suruh test upt...
hasilnye -ve... da 3 minggu aku xtest still -ve..
so doktor pon xreti nk kate ape... sbab upt pon -ve...
 
last2 die suh tunggu je jumpa doktor o&g aku nanti..
katenye die xnak masuk campur urusan doktor aku..
 
so..... aku ingat minggu depan nk g cr klinik swasta cari...
bia la bayo mahal skit asalkan puas hati..
 
<3 <3 <3