Tuesday, August 20, 2013

upt aku?

hari ke 12 lepas hari subur...
test upt hsg still -ve..
pagi td siap mimpi dapat upt +ve ag...
rahim da makin bengkak..
sikit je lagi nk straight...
puting maintain sensitif..
kaler da gelap sikit tp sikit sangat la...
da xleh jalan banyak... cepat sangat lelah n sakit kaki...
 
esk da appoinment ngn O&G..
xtau nk cakap pe nanti..
followup untuk iui kali ke 3 lak kali ni...
n nk g rumah kakna lagi esk..
nk habiskan rawatan..
 
hmm... mgu depan hari isnin due period...
suspen pulak asenye..
tp
pape hal aku redha je..
pregnan ke xpregnan ke aku berserah je...
yang penting segala pemakanan aku akan jaga sebaiknye..
insyaalah... rezeki x kemana lau Allah nk bagi..


1 comment:

jannah oney said...

preggy mommy wanna be ka ni hii saya dok skodeng tup tup tanya memacam kan tapi kalau bab pegnen ni kata orang kalau kita nak sangat memang x jadi tapi kalau x rancang tetiba ada plak tah konpius plak.walaubagaimanapun menurut pakar asal subur and maintain jer usaha tu kompom ada punya suatu hari nanti.InsyaALLAH