Monday, May 13, 2013

tieya atelier

hari ni aku baru create logo baru aku..
Tieya Atelier..
brand ni berkaitan dengan design, amblishment n artwort..
tu sume feberet aku..
so brand ni aku pilih sebab xtau nk pakai name pe..
k maksudnye ialah tieya tu name aku lah..
n Atelier tu maksud bengkel dalam bahasa perancis..
so jadi la bengkel aku..
kebetulan mmg aku buat lam bengkel aku kat kolej komuniti jeli..
 
aku ingat nk wat bussines card pakai gambar ni laa..
 
 
ok x? aku rase suke lak corak die skali ngn warna.. nice kan..
 
so kat belakang aku nk letak info aku n perkhidmatan aku..
wahhh... ^______^

No comments: